Wolf luistelukoulu

Sipoon Wolfin ensimmäinen askel luistelun pariin on Wolf luistelukoulu. Luistelukoulu on tarkoitettu noin 3-9v lapsille, jotka ottavat ensiaskelia jäällä. Harjoittelu jäällä tapahtuu leikin varjolla, lapsille mieluisia pelejä pelaten ja aina hymy huulilla. Mukaan pääsevät siis kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia. Kaikista tärkeintä on tietysti se, että luistelukoulussa on kivaa, sinne on mukava tulla ja seuraavaa kertaa jää jo odottamaan. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle, ja sitä toivomme varsinkin pienimpien kanssa. Kaikilla tulee olla jäällä kypärä päässä!

Luistelukoulu starttaa lauantaina 18.8.2018 Sipoon jäähallissa, Nikkilässä. Luistelukouluvuorot ovat aina lauantaisin klo 11-12. Luistelukouluja järjestetään elo- ja syyskuussa kuutena viikonloppuna, viimeinen vuoro on 22.9.

Luistelukoulun loputtua jatkaa lauantaisin samalla jäävuorolla IFK Kiekkokoulu, joka jatkuu koko loppu syys- ja kevätkauden.

Luistelukoulun hinta on 50€, sisältäen vakuutuksen.

Pakolliset varusteet ovat luistimet, kypärä, rukkaset tai hanskat, sekä kaulasuoja. Suosittelemme kasvosuojallista kypärää.

Tervetuloa!

Lisätietoja saat Eero Lehvoselta, 0505238358 tai eero.lehvonen@sipoonwolf.fi

Ilmoittautuminen TÄSTÄ!