Ohjeet Sipoon jäähalliin tuleville koronapandemiaan liittyen

09.10.2020

Kaikkien Sipoon jäähalliin tulevien, vuonna 2007 tai sitä ennen syntyneiden, on käytettävä kasvomaskia. Urheillessa maskia ei tarvitse pitää.
Maski on käytön jälkeen laitettava heti roskiin ja kädet on desinfioitava välittömästi. Samaa maskia ei tule käyttää uudelleen, joten varatkaa maskeja riittävä määrä mukaanne. Huomatkaa myös, että maskia ei saa käytön aikana kosketella, eikä sitä saa siirtää esimerkiksi kaulalle ja tämän jälkeen takaisin kasvoille.

-Tutustukaa kasvomaskien oikeaoppiseen ja turvalliseen käyttötapaan ja opastakaa lapsianne maskin käytössä ennen harjoituksiin tuloa:
- https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille
- https://www.youtube.com/watch?v=TEyRtvIJqII

-Jäähalliin saa tulla vain täysin terveenä ja oireettomana. Mikäli olet epävarma voinnistasi, ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaisiin oirekartoituksen tekemiseksi ennen jäähallille tuloa.

-Kädet desinfioidaan huolellisesti jäähallille tullessa sekä sieltä lähtiessä, ja tarpeen mukaan myös hallilla oleskellessa. Tehokkain tapa ehkäistä virusten leviämistä on pestä käsiä 20 sekunin ajan saippualla ja käyttää pesun jälkeen desinfiointiainetta, sekä välttää kasvojen koskettelua. HYVÄ JA HUOLELLINEN KÄSIHYGIENIA ON ERITTÄIN TÄRKEÄ JA TEHOKAS KEINO EHKÄISTÄ VIRUKSEN LEVIÄMISTÄ. Käsien desinfiointiainetta on saatavilla useissa eri pisteissä ympäri jäähallia.

-Pukukoppikäytävällä, pukukopeissa ja kentän laidalla saa oleskella vain vuorossa olevat pelaajat, joukkueen huoltajat ja valmentajat, sekä joukkueiden muut toimihenkilöt erityisestä syystä. Heidänkin tulee välttää tarpeetonta oleskelua ko alueilla.

-Vanhemmat tai muut saattajat eivät saa tulla pukukoppeihin, pukukoppikäytävälle tai vaihtoaitioihin. Valmentajat hakevat vanhemman tai saattajan tarvittaessa paikalle.

-Vanhemmat ja muu yleisö seuraavat harjoituksia ja pelejä turvavälit huomioiden jäähallin katsomosta, johon kulku tapahtuu kahvion portaiden kautta. Saattajat odottavat pelaajia katsomossa, kahviossa tai hallin ulkopuolella pihassa, ei pukukoppikäytävällä tai eteisaulassa.

-Jokaisen tulisi huolehtia turvavälien säilyttämisestä sekä välttämään tilanteita, joissa pienessä tilassa oleskelee useita ihmisiä.

-Sipoon jäähallilla noudatetaan THL:n ja Suomen Jääkiekkoliiton suosituksia:
* THL - Ajankohtaista koronaviruksesta
* https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

*Suomen Jääkiekkoliitto
* http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/koronavirus/item/5367-jaakiekkoliitto-suosittelee-maskien-kayttoa-jaahalleilla-ja-vieraspelimatkoilla
* http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/5121-paivitetty-ohjeistus-vain-terveena-hallille

-Suosittelemme THL:n Koronavilkku-sovelluksen lataamista ja sen tarkistamista ennen hallille tuloa
* https://koronavilkku.fi/

-Jäähallin wc-tilojen käsien kuivattimet ovat pois käytöstä. Kädet kuivataan paperiin.

-Jokaisen pelaajan tulee käyttää omaa henkilökohtaista juomapulloa. Seura on hankinut jokaiselle joukkueessa pelaavalle oman juomapullon.

Pyyritään kaikki yhdessä estämään koronaviruksen leviäminen!‍

21.11.2020Koronapandemiaohjeistus 21.11.2020
09.10.2020Ohjeet Sipoon jäähalliin tuleville koronapandemiaan liittyen
22.08.2020S-Market Kiekkokoulu alkaa taas!
24.06.2020Wolf luistelukoulu starttaa lauantaina 1.8.2020
15.06.2020Wolf joukkueet kaudella 2020-2021
18.03.2020Tiedote Sipoon Wolf ry. jäsenistölle 18.3.2020
13.03.2020Sipoon Wolf ry. keskeyttää kaiken toiminnan toistaiseksi
29.11.2019Wolf Kiekkokoulu on nyt S-Market Kiekkokoulu
21.09.2019IFK Kiekkkokoulu alkaa 28.9.2019
07.04.2019Sipoon Wolf joukkueet kaudella 2019-2020

Siirry arkistoon »