Tiedote Sipoon Wolf ry. jäsenistölle 18.3.2020

18.03.2020

Niin siinä kävi, että jääkiekkokausi 2019-2020 keskeytyi koronaviruksen vuoksi. Ajoitus oli huonoin mahdollinen – edustusjoukkueen finaalipelit jäivät pelaamatta ja monen juniorijoukkueen hieno sarjamenestys keskeytyi harmillisen jännittävään kohtaan.

 

Kokonaisuutena seuran kulunut kausi on ollut millä tahansa mittarilla mitattuna huikea menestys. Joukkueiden toiminta – niin jäällä kuin jään ulkopuolella, on kehittynyt isoin harppauksin. Meidän valmennustapa ja toimintakulttuuri, jonka lähtökohta on ruokkia pelaajien sisäistä halua oppia ja kehittyä pelaajina, on huomattu myös seuran ulkopuolella. Kiinnostus Sipoon Wolfia kohtaan on suurta ja toimintaamme pidetään monessa suhteessa esimerkillisenä.

 

Kiitos tästä kaikesta kuuluu teille! Jokainen teistä on omalla henkilökohtaisella panoksellaan vaikuttanut seuran menestykseen. Nyt pitää siirtää katseet tulevaan kauteen ja jatkaa siitä mihin tällä kaudella jäätiin!

 

Jäähalli suljettiin tiistaina 17.3. ja jään sulatus on käynnissä. Hallin normaalit vuosihuoltotoimenpiteet on siirretty alkamaan välittömästi ja kevään aikana tullaan hallin yleisilmettä ehostamaan sekä tuomaan seuran värejä paremmin esille. Halliyhtiön talous on vakaalla pohjalla ja toiminnan ennenaikaisen keskeyttämisen aiheuttamat tappiot hoidetaan rahoitusjärjestelyin niin, että vaikutus jään tuntihintaan tulevina kausina tulee olemaan hyvin pieni.

 

Mikäli koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset poistuvat kevään ja alkukesän aikana, on mahdollista, että jäähalli palaa käyttöön huomattavasti aiemmin kuin aikaisempina vuosina. Halliyhtiölle on tullut tiedusteluita mahdollisuudesta avata halli heti kun se on mahdollista. Tämä tarkoittaisi seuran osalta sitä, että myös meillä olisi mielenkiintoinen mahdollisuus aloittaa seuraava kausi tavanomaista aiemmin. Miten ja milloin tämä tapahtuu, on vielä täysin auki. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja pidämme teidät ajan tasalla.

 

Seuran ja joukkueiden taloudellinen tilanne on olosuhteisiin nähden hyvä. Joukkueet tulevat laskuttamaan pelaajia normaalisti maaliskuun kuukausimaksun. Maaliskuun kuukausimaksulla maksetaan alkukuukauden jäät ja lopuilla rahoilla joukkueet maksavat pelaajien kevään toimintamaksun seuralle. Näillä näkymin joukkueilla ei ole tarvetta laskuttaa pelaajilta huhti- tai toukokuun kuukausimaksuja.

 

Seura käyttää joukkueilta laskutettavat toimintamaksut juoksevien kulujen kattamiseen. Vaikka seuran harjoitustoiminta on keskeytynyt, pyörii hallinnollinen puoli normaalisti. Keväällä tehdään valtaosa seuran tukihakemuksista ja talouspuolella on edessä menneen kauden tilinpäätös.

 

Pelaajilta laskutetut erilliset turnausmaksut palautetaan peruutettujen turnausten osalta.

 

Joukkueiden toimihenkilöiden km-korvaukset maksetaan normaalin käytännön mukaan maaliskuun loppuun asti. Valmentajilla on velvoite osallistua kesäharjoittelun suunnitteluun ja toteuttamiseen valmennuspäällikön ohjeiden mukaan (whatsapp-ryhmä).

 

Tämän hetken arvion mukaan joukkueilla tulee olemaan tämän kauden jälkeen puskurirahastona noin 1-2 kuukauden jäämaksut, jolla on hyvä aloittaa uusi jääkiekkokausi.

 

Valmennus- ja junioripäällikölle on annettu tehtäväksi tuottaa harjoitusmateriaalia seuran pelaajille sekä saattamaan loppuun valmennuksen opas ja pelikirja. He käynnistävät välittömästi joukkueiden valmentajien kanssa kesäharjoitteluun ohjaavat whatsapp-ryhmät. Haluamme kannustaa omatoimiseen harjoitteluun ja antaa nuorille mielekästä ohjelmaa. Lasten ja nuorten tarve liikkua ei ole poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta poistunut mihinkään. Nyt pitää vain keksiä vaihtoehtoisia tapoja normaalin joukkueharjoittelun tilalle.

 

Jäähallin kuivareissa on pelaajien varusteita, jotka pitää käydä hakemaan pois. Ilkka Rantavuori on hallilla tällä viikolla keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo 16-18. Muina aikoina olkaa häneen puhelimitse yhteydessä, 040-7500 159. Kuivareiden lattiat pitää saada tyhjiksi ja muutenkin saattaa paikat siistiin kuntoon. Joukkueenjohtajat ja huoltajat sopivat keskenään, miten ja milloin kuivarin siivous tapahtuu. Halliyhtiö laskuttaa joukkueita kuivareista kevään ja kesän osalta ½ kuukausivuokran.

 

Jäähallin kahvion pakastimet ja kaapit tulee tyhjentää kesää vasten. Joukkueenjohtajat ja kahviovastaavat voivat koordinoida tämän Ilkan kanssa, 040-7500 159.

 

Kesän kiekkoleiri on toistaiseksi peruttu. Jos jäähalli avataan kesällä uudestaan käyttöön, on leiri periaatteessa mahdollista järjestää kesä-heinäkuussa. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme teitä, kun tilanne muuttuu. Syksyn jääleiri järjestetään tämän tiedon mukaan koulujen alkamista edeltävällä viikolla.

 

Mainoslakana-myynti jatkuu alkuperäisen suunnitelman mukaan, kuitenkin sillä muutoksella, että myynnin määräaika on siirretty alustavasti kesäkuun loppuun. Seuraamme tässäkin tapauksessa tilannetta ja myytyjen mainosten määrää. Jos myynti etenee hitaasti, voimme tarvittaessa painaa lakanoita useassa erässä tai lykätä määräaikaa toistamiseen. Seura kehottaa joukkueita myymään aktiivisesti mainoksia ja keräämään kaikin mahdollisin tavoin tukea seuraavalle kaudelle.

 

S-Market Kiekkokoulu keskeytyi harmillisesti, mutta toiminta jatkuu heti kun se on mahdollista. Riittävän suuret joukkueet ovat koko toiminnan perusta ja kiekkokoulu on seuran tärkein tapa saada uusia pelaajia mukaan toimintaan. Toivomme, että seuraavan kiekkokoulun markkinoinnin alkaessa jakaisitte mainoksia sosiaalisessa mediassa aktiivisesti.

 

Maailma on melkoisessa myllerryksessä, mutta tämänkin poikkeustilan yli päästään. Siirretään katse tulevaisuuteen, käytetään tämä aika hyväksi viettämällä laatuaikaa perheen kanssa ja kerätään voimia tulevaan kauteen 20-21.

 

Voitte olla minuun yhteydessä, jos teillä on kysymyksiä seuran toiminnasta.

 

Seuran hallituksen puolesta,

 

Joni Hanttu

Puheenjohtaja

 

12.04.2021Onko Sipoon kunta huolestuneempi imagostaan kuin oman kunnan lasten ja nuorten hyvinvoinnista?
21.11.2020Koronapandemiaohjeistus
22.08.2020S-Market Kiekkokoulu alkaa taas!
24.06.2020Wolf luistelukoulu starttaa lauantaina 1.8.2020
15.06.2020Wolf joukkueet kaudella 2020-2021
18.03.2020Tiedote Sipoon Wolf ry. jäsenistölle 18.3.2020
13.03.2020Sipoon Wolf ry. keskeyttää kaiken toiminnan toistaiseksi
29.11.2019Wolf Kiekkokoulu on nyt S-Market Kiekkokoulu
21.09.2019IFK Kiekkkokoulu alkaa 28.9.2019
07.04.2019Sipoon Wolf joukkueet kaudella 2019-2020

Siirry arkistoon »