Janne Laine

Wolf-maalivahtikoulu

Wolf-maalivahtivalmennus on organisoitu yhteistyössä HIFK:n kanssa. Wolf-maalivahtivalmennuksesta vastaa itse yhä maalivahtina pelaava, Liikuntatieteiden maisteri ja Suomen jääkiekkoliiton ylimmän maalivahtivalmentajatutkinnon suorittanut HIFK-maalivahtivastaava Janne Laine apunaan Sipoon koulutetut joukkuekohtaiset maalivahtivalmentajat.

Seuran maalivahtijäät järjestetään Sipoon jäähallissa perjantaisin klo. 19:00-20:00, paikalla klo.18:00, jolloin ohjattu alkulämmittely.

Maalivahtijäille ovat tervetulleita kaikki Wolfin maalivahdit B1-junioreista F2-ikäluokkaan! Maalivahtijäillä eri ikäisille ja kokoisille maalivahdeille tarjotaan eriytettyä valmennustoimintaa maalivahdin taito- ja kehitystaso huomioiden. Seuran joukkuekohtaiset maalivahtivalmentajat kertaavat maalivahtijäiden teemoja johdonmukaisesti joukkueharjoituksissa, jolloin taidon oppimista ja systemaattista kehittymistä pidetään yllä.

Wolf-maalivahdit ovat tervetulleita myös HIFK-seurayhteisön maalivahtileireille neljästi pelikauden aikana! Maalivahtileirien organioinnista ja suunnittelusta vastaa niin ikään HIFK-maalivahtivastaava Janne Laine. 


Meillä Sipoossa pidetään veskareista huolta. Tervetuloa mukaan kehittymään ja oppimaan!

Lue lisää maalivahti valmennuksesta tästä

t.Janne 

Janne Laine
Maalivahtivastaava
HIFK Jr Hockey ry
+358 40 847 3310
janne.laine@hifk.fi