wolf_ja_ifk_logot.png

IFK Kiekkokoulun syyslukukausi 2018

Sipoon Wolfin järjestämä IFK Kiekkokoulu on uudistunut tulevalle syksylle. Olemme kuunnelleet saamaamme palautetta ja halunneet mahdollistaa vielä monipuolisemman kokemuksen kiekkokouluun osallistuville lapsille ja nuorille. Olemme lisänneet harjoituskertojen määrää ja pidentäneet syyslukukauden joulukuun loppuun asti. Sen lisäksi joulukuun alussa, kymmenen harjoituskerran jälkeen, jatkuu harjoitukset myös oman ikäisten lasten joukkueen kanssa. Tarkoituksena on tarjota samaan kiekkokoulun hintaan pieni maistiainen siitä, mitä jääkiekko on harrastuksena.

Sipoon Wolfin ja HIFK seurayhteisön ensimmäinen askel jääkiekon pariin on IFK kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4-12v lapsille. Mukaan mahtuu kyllä vuoden pari vanhempiakin ottamaan ensimmäisiä askelia lajin pariin ja sitä kautta liittymään seuran omiin harjoitusryhmiin. Mukaan pääsevät siis kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan mailan kanssa ja ilman mailaa. Tavoitteena on että jokainen lapsi saa ja voisi harrastaa jääkiekkoa tasapuolisesti kykyjensä mukaan.  Kaikista tärkeintä on tietysti se että kiekkokoulussa on kivaa, sinne on mukava tulla ja seuraavaa kertaa jää jo odottamaan.

Kiekkokoulun kevätlukukausi starttaa lauantaina 29.9.2018 klo 11:00 Sipoon jäähallissa, Nikkilässä. Kiekkokouluvuorot ovat aina lauantaisin klo 11-12. Syyskauden kiekkokoulu kestää joulukuun loppuun saakka ja maksaa 80,- (sis. vakuutuksen sekä harjoituspaidan). Harjoituskertoja on yhteensä vähintään 14!

Pakolliset varusteet on luistimet, maila, kasvosuojuksella varustettu kypärä sekä kaulasuoja.

ILMOITA LAPSESI MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ


Lisätietoja:

Eero Lehvonen, ikäkausivastaava, p.050-523 8358