wolf_ja_ifk_logot.png

IFK Kiekkokoulun kevätlukukausi 2019

Sipoon Wolfin järjestämä IFK Kiekkokoulu on uudistunut kuluvalla kaudella. Olemme kuunnelleet saamaamme palautetta ja halunneet mahdollistaa vielä monipuolisemman kokemuksen kiekkokouluun osallistuville lapsille ja nuorille. Olemme lisänneet harjoituskertojen määrää ja pidentäneet kevätlukukauden kestämään huhtikuun loppuun asti. Sen lisäksi maalis-huhtikuussa jatkuvat harjoitukset myös oman ikäisten lasten joukkueen kanssa. Tarkoituksena on tarjota samaan kiekkokoulun hintaan pieni maistiainen siitä, mitä jääkiekko on harrastuksena.

Sipoon Wolfin ja HIFK seurayhteisön ensimmäinen askel jääkiekon pariin on IFK kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4-12v lapsille. Mukaan mahtuu kyllä vuoden pari vanhempiakin ottamaan ensimmäisiä askelia lajin pariin ja sitä kautta liittymään seuran omiin harjoitusryhmiin. Mukaan pääsevät siis kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan mailan kanssa ja ilman mailaa. Tavoitteena on että jokainen lapsi saa ja voisi harrastaa jääkiekkoa tasapuolisesti kykyjensä mukaan.  Kaikista tärkeintä on tietysti se että kiekkokoulussa on kivaa, sinne on mukava tulla ja seuraavaa kertaa jää jo odottamaan.

Kiekkokoulun kevätlukukausi starttaa lauantaina 12.1.2019 klo 11:00 Sipoon jäähallissa, Nikkilässä. Kiekkokouluvuorot ovat aina lauantaisin klo 11-12. Kevätkauden kiekkokoulu kestää huhtikuun loppuun saakka ja maksaa 90,- (sis. vakuutuksen sekä harjoituspaidan). Harjoituskertoja on tarjolla yhteensä vähintään 20!

Pakolliset varusteet on luistimet, maila, kasvosuojuksella varustettu kypärä sekä kaulasuoja.

ILMOITA LAPSESI MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ


Lisätietoja:

Eero Lehvonen, ikäkausivastaava, p.050-523 8358