wolf_ja_ifk_logot.png

IFK Kiekkokoulu

Sipoon Wolfin ja HIFK seurayhteisön ensimmäinen askel jääkiekon pariin on IFK kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4-12v lapsille. Mukaan mahtuu kyllä vuoden pari vanhempiakin ottamaan ensimmäisiä askelia lajin pariin ja sitä kautta liittymään seuran omiin harjoitusryhmiin. Mukaan pääsevät siis kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan mailan kanssa ja ilman mailaa. Tavoitteena on että jokainen lapsi saa ja voisi harrastaa jääkiekkoa tasapuolisesti kykyjensä mukaan.  Kaikista tärkeintä on tietysti se että kiekkokoulussa on kivaa, sinne on mukava tulla ja seuraavaa kertaa jää jo odottamaan.

Kiekkokoulu starttaa lauantaina 7.10. Sipoon jäähallissa, Nikkilässä. Kiekkokouluvuorot ovat aina lauantaisin klo 12-13. Syyskauden kiekkokoulu kestää joulukuun alkuun saakka ja maksaa 80,- (sis. vakuutuksen sekä harjoituspaidan). Viimeisen kerran yhteydessä kiekkokoulun päättäjäiset sekä vanhempaininfo joukkueisiin liittymisistä.

Pakolliset varusteet on luistimet, maila, kasvosuojuksella varustettu kypärä sekä kaulasuoja.

ILMOITA LAPSESI MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ


Lisätietoja:

Eero Lehvonen, ikäkausivastaava, p.050-523 8358

Marko Ikävalko, toiminnanjohtaja, p.0400-80 20 40