Wolf U14 (-07 & -08)

Jokainen pelaaja on tärkeä

Me Sipoon Wolfissa haluamme harjoittaa ja kehittää laadukkaasti jokaista pelaajaa hänen taitotasostaan ja tähtäimestään riippumatta. Harjoittelu on tasavertaista, tasalaatuista ja monipuolista. Jokainen harjoittelutapahtuma koostuu jää- ja oheisharjoittelusta. Harjoittelussa pyritään olemaan mahdollisimman paljon liikkeessä, ilman jonotusta ja seisoskelua. Harjoittelu sisältää paljon oppimista ja oivaltamista pelien ja leikkien kautta pelaajien ikätaso huomioiden.

Haluamme seurassamme kasvattaa ja ohjata pelaajia kohti liikunnallista elämäntapaa. Yhtä tärkeinä jääkiekkotaitojen kehittämisen kanssa näemme myös sosiaalisten taitojen kehittymisen. Harjoittelun kautta toivomme jokaisen Wolf-pelaajan myös oppivan kunnioittamaan peliä, vastustajaa, tuomareita ja valmentajia.

Kun harjoittelemme, harjoittelemme tunnollisesti ja täysillä - unohtamatta kuitenkaan liikunnan ja yhdessä olemisen iloa:)

 

Joukkuetiedote kausi 2020-2021

Harjoittelu kaudella 2020-2021

- oheisharjoittelu tullaan aloittamaan 2.6.2020 ja harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa Sipoossa.

- jääharjoitus ajat ensi kaudella ovat tiistai 17-20 (tasojää) tähän pelaajat valitaan tason mukaan, tunnin harjoitus, ikään katsomatta, keskiviikko 18-19, torstai 19-20 ja sunnuntai 11.30-13.00 

 

Sarjatasot ja pelit

- joukkue osallistuu U14 (07)sarjaan kolmella joukkueella joiden tasot ovat AA+, AA- ja A. Tasoa AA+ pelataan Hifk Blue, AA- Wolf black ja A tasoa Wolf keltainen nimillä. 

- tulevalla kaudella kaikki 08 syntyneet tulevat pelaamaan U14 sarjaa ja ikäluokkaa U13 ei tulla joukkuetta muodostamaan. 

- ikäluokan pelaajille tarjolla U15 (06) syntyneiden pelejä pelaajien taitotasojen mukaan! 

 

Joukkueen toimihenkilöt kaudella 2020-2021

Seuran valmennuspäällikkö Markus Rantavuori (p. 045-651 7487 tai markus.rantavuori (at) sipoonwolf.fi) jatkaa edelleen joukkueemme päävalmentajan tehtävässä.

Apuvalmentajina Mauri Heinämäki, Teppo Husu, Tuomas Wahlqvist ja Tony Olenius.